AllGoods

Afwezig

For and by AllGoods parties 

AllGoods

The leading network in connection true organizations to consumers.

Vanaf woensdag 15 januari zijn Cream PR en AllGoods te vinden in een showroom van CAST! In de showroom is ruimte voor workshops, presentaties, afspraken en speciale gelegenheden voor de aan AllGoods verbonden merken en bedrijven.

Voor Cream PR is de stap niet meer dan logisch vanwege de werking met de digitale showroom inclusief snelle delivery- en pick up service. Cream PR ziet veel mogelijkheden om samen met de aanwezige merken meer aandacht en naamsbekendheid te genereren richting media en influencers, zowel voor de individuele merken als CAST. Een specialisatie is een op het gebied van footwear is dan ook hun ambitie.

Over AllGoods: AllGoods is een netwerk van allgood companies & true fashion labels. De vaste kern bestaat uit innovatieve koplopers op het gebied van duurzaamheid die uiteindelijk ook meedenken over toetredende partijen, events en ideeën initiëren voor concepten. Rhumaa, MYOMY, ReShare en Project Cece maken al deel uit van AllGoods.

Annet Goede, founder Cream PR en AllGoods: "Onze move naar CAST betekent veel voor ons, we bevinden ons te midden van een mooi aanbod van inspirerende bedrijven en een vernieuwende, frisse aanpak vanuit het CAST team. We hebben er veel zin in om de schoen 'an sich' de aandacht te geven die het zou moeten krijgen."

Contact

Adres

Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein 


T +31(0)6 52691420

https://creampr.amsterdam/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...