Van 13 mrt. t/m 31 aug.

Coronabeleid CAST

Op 21 april heeft de overheid het verbod op evenementen verlengd tot 1 september 2020. Helaas zijn we daarom genoodzaakt om alle beurzen tot die tijd te verschuiven. Momenteel is CAST druk bezig met het werken aan een nieuwe planning voor aankomend seizoen. 

De maatregelen die CAST heeft getroffen op 13 maart 2020 blijven voorlopig van kracht. 

CAST blijft enkel open voor (reeds geplande) afspraken met exposanten tot nader order. Enkel exposanten kunnen bezoekers toegang tot het pand verlenen met hun toegangspas. Je wordt verzocht om zelf contact op te nemen met de leverancier.

Overige maatregelen:

  • De catering is per direct gesloten. Er mag geen voedsel op het Middenplein genoten worden of worden gezeten voor overleg.
  • Betreden van het gebouw kan enkel met een toegangspas. De toegang kan worden ontzegd op ieder moment binnen de periode waarin de overheidsmaatregelen gelden.
  • Alle eerder gestelde hygiënemaatregelen blijven van kracht.
  • Bezoek alleen wanneer dit echt nodig is, dit is ieders sociale individuele verantwoordelijkheid richting de maatschappij.

Bij ziekte of diagnose van het virus verzoeken wij direct het management in te lichten. Verdere updates zullen volgen via de mail & de website van CAST. Voor meer informatie over de maatregelen die de overheid stelt, verwijzen wij door naar www.rivm.nl.

Voor vragen kun je contact op nemen met: info@cast.nl of 030-6037233


Aanmelden gastexposant

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...